Zoekmachine optimalisatie &
SEO Advies

Je hebt een (nieuwe) website maar je wordt niet of nauwelijks gevonden in Google. 

SEO advies Zoekmachine Optimalisatie-Spektacle Digital

Zonde! Je loopt potentiele bezoekers en dus potentiele kopers/fans/donateurs mis. 

Wil jij meer bezoekers vanuit Google naar je website trekken? Tijd om Google te laten zien dat jouw bedrijf zowel op content vlak als op technisch vlak dé website is die het beste matcht bij de behoefte van de (be)zoeker in Google. 

Wat is jouw situatie?

Ongeacht de status en volwassenheid van je website en SEO kennis. Spektacle Digital staat voor je klaar. Herken jij jezelf in 1 van onderstaande situaties? Dan kan ik voor jou aan de slag!

Ik start een nieuwe website/webshop

Ik heb een website. Nooit naar SEO gekeken

Mijn website is geoptimaliseerd voor zoekmachines

Werkwijze

SEO-scan & advies

Aan de hand van een uitgebreide checklist kijk ik in hoeverre je website voldoet aan de eisen die het Google algoritme stelt. 

In een adviesrapport krijg je vervolgens een duidelijk beeld waar nog aan geschaafd kan/moet worden.

Zoekwoorden analyse

Eigenlijk hét startpunt bij zoekmachine optimalisatie. Wat doe ik dan?

Ik maak een lijst van zoektermen die mensen maandelijks intypen in google. In combinatie met hoe vaak die specifieke zoekwoordcombinaties worden ingetypt per maand (zoekvolume) en nog wat andere handige variabelen. 

Deze lijst gebruik ik als handvat om jou te laten zien waar je je content nog moet optimaliseren en aanvullen.

Training

Ik ben van mening dat iedere website/webshop eigenaar of webredacteur de grondbeginselen van SEO moet snappen.

Zodra je content toevoegt of verwijderd heeft dit impact op de vindbaarheid van je website. 

Fijn als iedereen die de website ‘aanraakt’ weet waar hij of zij op moet letten en die kennis is z’n voordeel kan gebruiken. Jij wil toch ook dat je website goed vindbaar is en blijft?

Handen-uit de mouwen en gaan

Yes! We kunnen aan de slag. Jij bent enthousiast geworden van alle kansen die er liggen en mijn handen jeuken om je website onder handen te nemen. Omdat er vast een mooie lijst ligt met adviezen en het vooral leuk, behapbaar en tastbaar moet blijven ga ik alle acties op een gestructureerde manier met je prioriteren. Zo houden we overzicht, weet jij waar je aan toe bent en kunnen we in een wekelijkse call/mail bijsturen waar nodig.

Altijd in de buurt

Zoekmachine optimalisatie is nooit af. SEO is iets waar je continu mee bezig kunt zijn. Niet ieder bedrijf heeft daar de ruimte en middelen voor. Wel goed om af en toe eens te kijken hoe je er voor staat. Door af en toe content toe te voegen, te wijzigen en te updaten kun je zo maar weer hoger in de zoekresultaten komen. Ik ben altijd in de buurt voor:

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.