Werkwijze

Onderstaande stappen laten zien hoe ik voorafgaand en tijdens een project/samenwerking te werk ga:

Kennismaking (klik-gesprek)

We beginnen met een korte kennismaking van 15-30 min (telefonisch of via een video-call) om elkaar te leren kennen.

Enerzijds wil ik weten:

Anderzijds wil je natuurlijk ook weten wie ik ben & en wat ik voor je kan betekenen.

Intake gesprek

Was er een klik? In een sessie van +/- 1,5 uur gaan we meer de diepte in. Je hebt op voorhand een ‘intake-formulier’ ingevuld zodat we gestructureerd te werk kunnen gaan.

Het doel is om de organisatie, mensen en processen nóg beter te begrijpen en uiteindelijk met een advies & plan van aanpak te kunnen komen die past bij de digitale volwassenheid van de organisatie.

Plan van aanpak & offerte

Op basis van de uitkomst van het interview heb ik een helder beeld gekregen van de organisatie en de uitdaging die er ligt. Ik kom bij je terug met een plan van aanpak en offerte in presentatievorm. Nadat we deze met elkaar hebben besproken en waar nodig hebben aangescherpt volgt de definitieve opdracht bevestiging & offerte.

Handen uit de mouwen en gaan

Yes! We kunnen aan de slag. Jij bent enthousiast geworden van alle kansen die er liggen en mijn handen jeuken om je website onder handen te nemen. Omdat er vast een mooie lijst ligt met adviezen en het vooral leuk, behapbaar en tastbaar moet blijven ga ik alle acties op een gestructureerde manier met je prioriteren.

Zo:

Altijd in de buurt

Ook als het initiële project ten einde is ben ik beschikbaar voor:
Kiki Spek Spektacle Digital

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk mijn diensten of neem direct vrijblijvend contact op.

Liever een andere aanpak?

Uiteindelijk ben jij mijn klant. En mijn klant is altijd koning. Wil je het helemaal anders doen? Geen probleem. Vertel mij je wensen en we komen er vast wel uit.