Over Spektacle Digital

Wat leuk dat je meer wil weten over het gezicht achter Spektacle Digital. Mijn naam is Kiki Spek. Ik  ben in maart 2021 gestart met mijn eigen bedrijf. Dit na ruim 10 jaar lang op dagelijkse basis de websites van 2 grote A-merken te hebben geoptimaliseerd (Greetz.nl & Tele2.nl).

Nu help ik passie gedreven ondernemers om hun online business te laten groeien.

Dit doe ik door mijn talenten en expertise op het gebied van website optimalisatie in te zetten daar waar een onderneming de kennis, kunde en/of tijd niet (voldoende) in huis heeft om er zelf mee aan de slag te gaan.

Kiki Spek Spektacle Digital

Mijn missie

Spektacle Digital maakt het hebben, optimaliseren en beheren van een website voor passie gedreven ondernemers toegankelijk en aantrekkelijk. Ik ga op een pragmatische, persoonlijk en resultaatgerichte manier aan de slag met het vaststellen en vervullen van digitale behoeftes. Ik zet hierbij altijd een klant bril op. Want door naast de behoeftes van mijn klant, juist ook de klant van mijn klant op 1 te zetten bereiken wij de grootst mogelijke impact

Anderen omschrijven mij als:

Wat je misschien ook wel wil weten

Ik wil mensen en bedrijven helpen. Ik wil het gevoel hebben dat ik echt het verschil kan maken. Daarnaast vind ik dat elke passie gedreven ondernemer een goed werkende website verdiend en dat de kennis en kunde van het conversie optimalisatie vak niet alleen iets voor de grote corporate organisaties. 

Mijn persoonlijke en positief kritische aanpak. Ik luister naar jou maar probeer ook in de huid van je gewenste bezoeker te stappen omdat dat de personen zijn voor wie jij je website hebt. 

Ik lever maatwerk. Mijn werkwijze hangt sterk af van de organisatie, de processen, de mensen met wie ik samenwerk én de volwassenheid van de website. Als die er al is. Mijn werkwijze heb ik ook apart toegelicht.

Mijn vaardigheden

Conversie / Website Optimalisatie
95%
UX research & Web analytics
90%
Online Project Management (Product Owner)
85%
Zoekmachine optimalisatie (SEO): On-Page & Technisch
80%
Website/Webshop creatie
60%

Enthousiast geworden en benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.